lördag 21 januari 2012

Full rulle på kycklingar och hundar.

Nu har jag fått en till liten bäbbiskykkling!  En stor gul med jättehuvud ( i kycklingmått mätt). Kanske den första vattenskalle-kycklingen som fötts??

Så nu har mina gullosar 7 stycken sammanlagt.
Nakenjan har fått vara inne lite för .....att jag ville det. Tänkte skylla på att han frös men de har ju element och 10 grader så det är det ju inte.

Vappisen har lite problem med kisseriet. Pratade med uppfödaren igår om sånt och nu imorse såg jag att han faktiskt droppat i sängen samt på golvet.
Jävla skit!  Jag blir så orolig och har i sinnet gått igenom begravning mm
Lite att gå händelsenra i förväg men sån är jag.
Han är dock pigg som en lärka men stor länge och kissar och det droppar och sen kommer det en bra stråle men sen droppar det igen.
Urinsten tror jag.
Jaja det blir Veterinärhuset i Värnamo på måndag.

I övringt har vi varit ute och sprungit några ggr och jag har investerat i ett par rediga joggdojjor.

Min husläkare hävdar envist att det är salva som hjälper mot min 5kronors stora knöl ovanpå hälbenet.
Jag hittade på nätet att det förmodligen är Haglunds sjukdom då jag sprang mkt som tonåring och opereade bort en bit av hälbenet då.

Om hon inte hjälper mig så ska jag fanimej klamra mig fast vid det där jäkla skelettet hon har på rummet, och medans de släpar ut mig och skelettet ska jag vråla -REMISS! REMISS! GE MIG EN ORTOPEDREMISS! Antagligen kommer jag hamna på Psyk 1 i Värnamo där jag inlåst kommer att sitta och dreggla över okbenet på benranglet...

Har testat fina dyra dojjor för vardag o spring, inlägg, vriststöd, gymnastik, värme, kyla, värktabletter mm. Det har inte gått över på ett år.
2 kommentarer:

  1. Fina vovvar! Hoppas det blir bra med vappens kisseri.

    SvaraRadera
  2. ja det ser ut att vara två praktexemplar som ligger där o gottar sig!

    SvaraRadera